Hoppa till innehållet

Anna Pamuk, Fjällveterinären föreläser och deltar i expertpanelen Fråga Hund!?

Veterinären Anna Pamuk driver sedan femton år ”Fjällveterinären” med nio anställda på sin veterinärklinik, butik och eget fik i Strömsund. Dessutom poddar hon, föreläser, skriver artiklar, krönikor och böcker.  

Anna har varit veterinär i nästan 25 år och har alltid vurmat för friskvård och ett helhetstänket kring hundhälsa. Om knepen för att slippa sjuka och skadade hundar med rätt tänk kring utfodring, träning, avel och inte minst hälsa. Fjällveterinären startade hon utifrån den devisen och själv beskriver hon den röda tråden i verksamheten som ”kund och hund i fokus”. Hon lever genom sitt stora intresse ett hundliv även på fritiden, med fem hundar (pointer, jaktgolden och schillerstövare), en lika jakthundsintresserad man och just nu en valpkull.

Anna är också en uppskattad författare, krönikör och poddare. Hennes första bok ”Hela Jakthunden” handlar om friskvård och sjukvård för aktiva hundar. Den nyligen utkomna ”Konsten att hitta kärleken i smurfkläder” är en kärleksförklaring till glesbygdslivet genom en rad krönikor. Båda böckerna kommer att finnas till försäljning.  

På mässan Hundliv är hon en av experterna i expertpanelen i ” Fråga Hund!?” den 9 juli kl13.00. 

Passa på att fråga Anna om hund här:

Skicka in din hundfråga senast 27 juni!

 

Dessutom håller hon en föreläsning om friskvård för aktiva hundar på söndag den 10 juli kl13.00.

På mässan kommer några produkter som Fjällveterinären rekommenderar att säljas, bland annat för sårvård, för att hålla magtarmkanalen i trim och ett akutvårdskit för fältbruk.

By Formsmedjan. Powered by Yago