Hoppa till innehållet

Nyheter

Boden Event satsar!

Förutom de senaste årens event som Boden Alive, Boden Pride och Kulturnatta satsar nu Boden Event på ett nytt ben gällande mässor.

För 2021 planeras  4 mässor i Boden;  Load Up North 26 – 28 augusti, Future Norrbotten 1 – 2 september, Kropp & Själ på Hotell Bodensia den 29 – 31 oktober samt en Hemestermässa i Boden. Hemstermässan  har legat planerad i maj men är framflyttad pga rådande pandemin, inget nytt datum fastställt.

Organisationen för Boden Event AB är satt där Bo Sandström tidigare Projektledare för Load Up North och Nolia AB är VD och verksamhetsutvecklare. Anna - Lena Mårdestam, tidigare på Resia Boden och Kust Hotell & Spa Piteå är anställd som projektledare. Vi köper även tjänster av Studio Maddez (Madde Lundberg) som i dagsläget jobbar med förstudier gällande Boden Alive, Boden Pride och Kulturnatta.  Vi sätter stort värde på förstudier. Detta för att vi ska få veta vad utställare, samarbetspartners och besökare egentligen tycker och tänker om det som planeras.

Vi följer självklart de restriktioner som är satta av Folkhälsomyndigheten gällande Covid-19 pandemin.  Vi ställer inte in, utan ställer om! 

Håll i, håll ut - så ses vi snart där ute tillsammans!

By Formsmedjan. Powered by Yago