Hoppa till innehållet

Boden Pride

3 - 4 juni 2022

Vi startar upp sommaren med firandet av Boden Pride!

Två dagar som fylls av föreläsningar, festligheter och det efterlängtade Pridetåget. 

Boden Pride (då Northern Light Pride) firades för första gången i Boden 2018 efter att en regnbågsflagga i centralorten brändes. Det skapade starka reaktioner och festivalen har sedan dess blivit en årlig tradition.

 

Vill du, din förening, företag, organisation delta med någon aktivitet i Boden Prides program, eller medverka som sponsor? Kontakta bodenpride@bodenevent.se

Program Boden Pride

3 juni

16.00 After Work, Bodensia

Boden Pride startar med en poke bowl i regnbågens färger! Vi bjuder på musik av Not By Blood och tävling med fina priser! Poke bowl kan endast köpas i samband med  ”Show med Jonas Gardell”. Du är välkommen att delta på after work även utan matbiljett.
Biljettpris mat och föreställning 420 kr (inkl serviceavgift).

18.00 Show med Jonas Gardell, Sagabiografen

En av skandinaviens mest kända författare, komiker och sångare. Nu kommer han till Boden Pride! Vi får också besök av Julia & Julia från musikgymnasiet som bjuder på schlagerhits och älskade sånger från musikalen ”Grease”.
Biljettpris 300 kr inkl serviceavgift (25 kr).

4 juni

9.00 Frukosten, Forum Folkets Hus
Under frukosten bjuds vi på musik av Tindra Pantzare och Per Ödberg, samt en föreläsning av RFSL Luleå. Den som vill kan köpa frukost på Bodensia och ta med, vi öppnar upp mellan restaurangen och Forumsalen.
Frukost 110 kr.
Frukost barn upp till 14 år 75 kr.

12.00-15.00 Prideparaden och andra aktiviteter, Kvarnängen
På Kvarnängen finns det barnaktiviteter, godisregn, glassförsäljning med mera. Vi gästas av Ludvig Grenholm som nyss släppt sin singel, sångerskan och låtskrivaren Melanie Wehbe samt DJ Baex från Piteå.

13.00 Prideparaden (samling på Kvarnängen)

14.30 Regnbågsandakt, Kvarnängen. Arrangör: Svenska kyrkan

15.00 Föreläsning med Hannes Olofsson, Forum Folkets Hus
”Hur är det att växa upp i en liten by utanför Kiruna och känna att du inte passar in? Hur är det att dagligen bli sedd som någon du inte är? Och hur är det att leva i ett samhälle där du juridiskt inte existerar?” Följ med Hannes på den resa som den har gjort, och fortfarande gör, som icke-binär transperson i en väldigt binär värld. Vi bjuder på fika.

16.30 Bio: Lill-Zlatan och morbror raring, Sagabiografen
Familjefilm baserad på Pija Lindenbaums älskade och bästsäljande barnbok med samma namn.

”Ella ser fram emot en drömvecka tillsammans med sin favoritmorbror och BFF, Tommy. Plötsligt står en främmande man i hallen. Han heter Steve och är Tommys nya pojkvän! Drömveckan förvandlas till en äventyrlig mardrömsvecka där Ella gör allt för att bli av med Steve, och vinna tillbaka sin bästa vän.”

Biljettpris 130 kr.

19.00-00.00 Pridefesten, Rondo Folkets Hus
Boden Pride avslutas med en fest där vi får dansa till DJ Baex, njuta av en konsert med Melanie Wehbe och skråla till karaokesånger. I snuskbingon får du möjlighet att vinna fina priser! I baren har vi @drinksandfoodbyanki som tagit fram en unik pridedrink just för denna fest! Den som är hungrig har möjlighet att köpa mat.
Biljettpris 100 kr (inkl serviceavgift 25 kr).


Biljetter hittar du på Folkets Hus Boden

Folkets Hus 0921-18550 eller www.folketshusboden.se

Eller köp biljeterna här:

Köp biljett till Jonas Gardell 3 juni

Köp biljett till filmen Lill-Zlatan 4 juni kl16.30

Köp biljett till Pridefesten 4 juni kl19.00

 

 

Med reservation för förändringar i programmet.  

 

Jonas Gardell på Sagateatern den 3 juni. Happy Pride!

Vi har nöjet att presentera Jonas Gardell den 3 juni.

Show med Jonas Gardell, Sagateatern. En av skandinaviens mest kända författare, komiker och sångare. Nu kommer han till Boden Pride! Julia & Julia från musiklinjen på Björknässkolan avslutar med schlagerfavoriter och älskade sånger från musikalen Grease. 

Redan från klockan 16.00 kan du starta kvällen med en after work på Bodensia. Köket serverar en poke bowl i regnbågens färger. Vi bjuder på underhålling och tävling med fina priser! Kan endast köpas i kombination med entrébiljetten till föreställningen "Show med Jonas Gardell". 

After work + show = SANT ❤️

Boden Pride startar med en härlig After work och pokébowl i regnbågens färger på Quality Hotel Bodensia. Boden Event bjuder på underhållning och tävling med fina priser!

Poke bowl säljs endast via paketpriset.

Paketpris 420 kr (inkl. serviceavgift)
Entré till show och After work med pokébowl

Endast Entré till show 300 kr (inkl .serviceavgift  25 kr)

Om biljetter och bokning

16.00 After work, Bodensia
18:00 Show med Jonas Gardell, Sagateatern

Du kommer kunna välja mellan att boka plats till showen med Jonas Gardell på Sagateatern eller boka plats till både After work på Bodensia och showen samtidigt i ett paket. Båda äger rum fredag den 3 juni.

Biljetterna köper du på Folkets Hus 0921-18550 eller här:

Köp biljett till Jonas Gardell 3 juni här: 

 

 

Yippie och varmt välkomna! Happy Pride allihopa!

Relaterade nyheter

Sök i kalendern och hitta alla evenemang

By Formsmedjan. Powered by Yago