Boden Event Talentshow! 28 juni - 21 juli, 2018

 

Nu har vi stängt anmälan till Boden Event Talentshow och den 28 juni så gick den första tävlingen av stapeln. Missa inte finalen med finalisterna under Boden Alive den 21 juli!

 

Riktlinjer

Allt framträdande sker på egen risk, det är upp till dig som utför framträdandet att det utförs på ett säkert sätt och inte utsätter dig själv eller andra för fara.

Viktigt att du kommer till avtalad tid (minst 20 minuter innan ditt framträdande)

Var väl förberedd Tävlingen avgörs genom röstande utsedd jury.

Juryn röstar med hjälp av knappar så publiken ser röstningen, en lampa tänds i grönt om juryn röstar ja.

För att kunna medverka med ditt framträdande kräver vi att du vara med den 28 juni samt 21 juli, när tävlingen går.

Boden Event utger ingen ekonomisk ersättning för ditt framträdande, alla tävlar på lika villkor för att ha chans att vinna de 10.000kr som finalisterna tävlar om på Boden Alive. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kräver ditt nummer någon annan utrustning än ljud och ljus på scen måste du bekosta det själv.

Ditt nummer får vara max 5 minuter långt. Därefter röstar juryn och eventuell utrustning städas undan. Juryn, ditt framträdande plus bortstädning är max 10 minuter per deltagare.

Arrangemanget har en konferencier Ljud och ljus ditt framträdande eller andra frågor som rör scenen. Du kan också mejla till linn@bodenevent.se

Scen, scenöppningen är totalt 8 meter, juryn sitter på scenen vilket begränsar ytan en aning. Scenytan är ca 48 kvm (minus, juryns plats)

Det är helt valfritt om du vill delta med samma nummer/framträdande under samtliga deltävlingar eller om du vill utveckla framträdandet.

Program

Läs mer

Övrig information